Willem van der Meulen overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het alsnog plotselinge en onverwachte overlijden eind vorige week na een kort ziekbed van:

Willem van der Meulen

Hij stond aan het begin van Watersportvereniging De Buitenhaven in 1975 en was sedert al die tijd actief als technische man, bij de bootlift en als bestuurslid. Willem heeft met zijn vrouw Rita eerst zeilend en later per motorboot vele zomervakanties op de Nederlandse wateren doorgebracht. Een bijzonder en zeer betrokken man, waar iedereen op bouwde. Iedereen bij De Buitenhaven is zeer geschrokken en verdrietig door het overlijden van Willem.

Willem is vaak uit wezen varen vanuit De Buitenhaven, afgelopen week maakte hij zijn laatste vaart. Ons medeleven gaat uit naar Rita, kinderen, kleinkinderen en verdere familie. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Voor onze leden: in verband met het rondgaan van het Coronavirus zijn er beperkende maatregelen bij de begrafenis die alleen met kinderen en kleinkinderen zal zijn.

Op de foto, van links naar rechts: Rita en Willem van der Meulen, Paul Oude Munnik.

Reageer op dit artikel

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Gerda HulsmanMariska van EeckhovenBertha van DijkRon Hille Recent comment authors
  Subscribe
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ron Hille
Ron Hille

Alle betrokkenen gecondoleerd en veel sterkte gewenst met dit verlies.
Warme groet, Ron Hille & Peter Bakker (veelvuldig passanten)

Bertha van Dijk
Bertha van Dijk

Heel veel sterkte. Ik heb willem en zijn vrouw goed gekent. Vroger veel contakt gehad in onze jongere jaren.
Ben hier erg van geschrokken.
Rita en kinderen en klein kinderen. Heel veel sterkte toegewenst

Mariska van Eeckhoven
Mariska van Eeckhoven

Rita, Sylvia en kinderen en Eddy en Marielle en kinderen heel veel sterkte de komende tijd.

Gerda Hulsman
Gerda Hulsman

Gecondoleerd Rita, kinderen en kleinkinderen.