(06)55 980 919 (Havenmeester) info@wsvdebuitenhaven.nl

Contract winterberging

Door ondertekening van dit formulier meld ik mij aan voor winterberging in de Oude Buitenhaven. Ik accepteer de volgende voorwaarden: Er wordt een definitieve ligplaats toegewezen wanneer het schip ter winterberging in de haven wordt gebracht. Aan eventueel voorafgaande mondelinge afspraken kunnen geen rechten worden ontleend. De winterberging geldt van 1 oktober tot 1 april van het volgende jaar. Buiten deze periode kunt u alleen voor korte duur langer blijven liggen tegen het passantentarief. Tijdens de winterberging is er geen gebruik van watervoorziening mogelijk. Ik betaal het bedrag van de winterberging voorafgaand aan de ligperiode, in ieder geval vóór 1 oktober. Ik ontvang daarvoor een factuur per e-mail.

Tarieven

Het tarief voor winterberging vanaf 1 oktober tot 1 april is € 20 per vierkante meter (lengte x breedte) van de boot. Als je op de boot woont is het tarief voor 2 personen € 40 per vierkante meter, excl stroom á € 0,90 per Kw + € 2,50 per week voor afval. Eventueel stroomverbruik via vaste aansluiting wordt achteraf in rekening gebracht.

Overige bepalingen

Wij innen de gelden namens de Gemeente Kampen. Las- en slijpwerkzaamheden zijn niet toegestaan, tenzij toestemming is verleend door het bestuur. Bewoning is alleen toegestaan na toestemming van het bestuur. De winterberging is op eigen risico van de klant. 

Inschrijfformulier Winterberging

Bewoning

Acceptatie

Verklaring

Adres

WSV De Buitenhaven
Havenweg 1
8262 BZ Kampen

E-mail

info@wsvdebuitenhaven.nl

Whatsapp Havenmeester

Deze website is gemaakt door Webfee