De haven

In de Oude Buitenhaven zijn alle faciliteiten, zoals stroom, water, douches en toiletten beschikbaar. Voor leden en passanten hebben wij sinds mei 2013 draadloos internet beschikbaar. Wanneer u liggeld heeft betaald, kunt u via de havenmeester het wachtwoord verkrijgen. Verder is er een vuilwaterstation aanwezig en separate afvalcontainers voor papier glas en restafval.
De steigers in deze haven zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikende watersporters, er is een aangepaste douche en toiletruimte beschikbaar.

Botenlift & Afspuitplaats

Leden en niet-leden kunnen gebruik maken van onze afspuitplaats en botenlift tot maximaal 20 ton hefvermogen. Zowel de afspuitplaats als botenlift wordt jaarlijks gekeurd o.b.v. de geldende veiligheids- en milieueisen. De leden en vrijwilligers die deel uitmaken van de kraancommissie hebben veelal een relevant arbeidsverleden en/of beschikken over een certificaat Veilig Hijsen. Wilt u van onze afspuitplaats en botenlift gebruik maken, dan kunt u een afspraak met één van de leden van de kraancommissie maken.
Voor info en reservering kunt u mailen naar: kraancommissie@ wsvdebuitenhaven.nl