Site-header

Ligplaats

Wij proberen onze gasten die tijdelijk bij ons verblijven zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat houdt in dat we rekening houden met mensen die minder goed ter been zijn. Het kan dus zijn dat u een bordje gereserveerd aantreft aan een van onze steigers. Het is ook mogelijk dat een deel of de hele haven gereserveerd is voor een groep of een evenement. Wanner de passantenhaven vol is kunt u mogelijk nog een ligplek in de verenigingshaven krijgen.

Bij aankomst in de haven dient u zich te melden bij de havenmeester of diens vervanger. Hij/zij kan u mogelijk aanwijzingen geven omtrent uw plaats van aanmeren.

In verband met het beperkte aantal ligplaatsen kunnen wij passanten tijdens drukte niet altijd een vrije en/of tijdelijke ligplaats aanbieden om boodschappen te doen. Passanten die willen overnachten gaan voor t.o.v. passanten die enkel boodschappen willen doen.

Na 12:00 uur is liggeld verschuldigd. Liggeld dient direct na aankomst te worden voldaan. Een overnachting duurt tot 12:00 uur op de volgende dag.

Tarieven voor passanten  *met ingang van  1 januari 2021.
Liggeld: € 1,60 per meter bootlengte.
Toeristenbelasting: € 1,50 per persoon per overnachting.
Walstroom:  € 0,50 per KWh.
Drinkwater: € 0,50 per 100 liter.
Douchen:  € 1,00 per keer.

Tarief voor winterberging:
Het tarief voor winterberging vanaf 1 oktober tot 1 april is € 10,50 per vierkante meter, (lengte x breedte) van de  boot.
Het bedrag van de winterberging dient vooraf betaald te worden. Eventueel stroomverbruik via vaste aansluiting wordt achteraf in rekening gebracht.

Het verblijf in onze havens is voor eigen risico.

Havenreglement-2013