Havengebouw

Ons verenigingsgebouw bevat boven een kantine en een kantoor voor de havenmeester. Aan weerszijden van het gebouw zijn terrassen die een uitstekend overzicht bieden over onze havens. In de kantine kunnen leden, donateurs en passanten onder het genot van een kop koffie, thee of een ander drankje, gezellig bijpraten over hun belevenissen en het nieuws van de dag.

In de natte ruimte onderin het vereningingsgebouw, zijn dames- en herentoiletten en doucheruimtes aanwezig. Voor de minder validen is er een invalidentoilet met zitdouche, uitgevoerd met alarm. Verder is er een wasruimte met een professionele wasmachine en wasdroger. In deze wasruimte is tevens een strijkijzer met strijkplank geplaatst.