Afhaalloket verkoop Buitenhaven

Omdat overheidswege horeca en sportverenigingen niet meer open mogen zijn voor activiteiten, biedt WSV De Buitenhaven de mogelijkheid voor leden om tegen gereduceerd tarief uit bestaande voorraad krat(ten) bier te kopen.

Dit kan onder de functie afhaalloket vanaf het terras van De Buitenhaven. Een krat Heineken is verkrijgbaar voor 7,90 Euro (statiegeld 3,60 Euro, totaal 11,50 Euro). In verband met de omstandigheden kan er enkel afgerekend worden via contactloos betalen, pin of creditcard.

Bij voorkeur vooraf telefonisch contact opnemen met De Buitenhaven en graag aangeven of u een of meerdere kratten af wil nemen. De leden zullen eerst de mogelijkheid krijgen voor aanschaf, vanaf vrijdag 17 april zal eventueel restant ook aan derden verkocht gaan worden.