Havengebouw

Clubgebouw

Ons Clubgebouw bevat boven een kantine en een kantoor voor de havenmeester. Aan weerszijden van het clubgebouw zijn terrassen gerealiseerd die een uitstekend overzicht bieden over onze havens. In de kantine kunnen leden, donateurs en passanten onder het genot van een kop koffie, thee of een ander drankje, gezellig bijpraten over hun belevenissen en het nieuws van de dag.

nieuwe kantine nieuwe kantine2

gerrit bar 007  ammy ina

In de natte ruimte welke onderin is gesitueerd, zijn dames- en herentoiletten en doucheruimtes gerealiseerd. Voor de minder validen is er een invalidentoilet met zitdouche, uitgevoerd met alarm. Verder is er een wasruimte met een professionele wasmachine en wasdroger aanwezig. In deze wasruimte is tevens een strijkijzer met strijkplank geplaatst.

DSCN9792 DSCN9793

Het huidige clubgebouw is gerealiseerd in 2005 toen de passantenhaven werd gerealiseerd. Er was behoefte aan een multifunctioneel gebouw t.b.v. kantine, huisvesting van de havenmeester en nieuw sanitair. Voor die tijd deed jarenlang de omgebouwde visafslag als clubgebouw. Het oude toiletgebouw, links naast het oude clubgebouw, bestaat nog steeds. In noodgevallen en bij grote drukte wordt dit sanitairgebouw nog gebruikt, verder doet het dienst als opslagruimte.

oude kantine

Watersportvereniging De Buitenhaven is op gericht op 15 december 1975. Hieronder ziet u enkele beelden uit de tijd dat wsv De Buitenhaven nog niet bestond. Zelfs het oude clubgebouw bestond toen nog niet.

062 Buitenhaven 0232 Buitenhaven